2017年2月26日

星期日


今朝晨咁早就起身喇,即刻沖涼洗頭換衫去教堂,比個 surprise 我的親戚。




做完禮拜就走喇,無上主日學,無去飲茶。因為要趕住去深水埗買電話卡,買D濕碎野。去埋旺角行12 蚊店,閒閒地可以執到一車 ''垃圾'',今日有九折喎。  

在附近金魚街買 pump。 

食左一碗魚蛋麵,其實我叫魚蛋粉架,我唔敢話阿姐錯,但佢唔止整錯我的,還有坐我隔離左右兩檯客。23 蚊一碗同 8英鎊  一碗的要求唔同架。



PS:大家小心呀!這裡很容易被人偷相架。最好在相片加入標籤或說明呀!

21 則留言 :

  1. 一返來就忙碌,今留幾耐呢?

    回覆刪除
  2. 23蚊,碗魚蛋粉算好足料喎

    回覆刪除
  3. 星期日去深水埗、旺角,妳好堅呀!

    回覆刪除
    回覆
    1. 去完教堂去深水埗都係11點幾,無人架。 旺角就行兩條街,金魚街無自由行,都OK。

      刪除
  4. 回覆
    1. 個個都知,親戚唔知我尋晚落機,第朝一早可以去到做崇拜。

      刪除
  5. 哈!馬不停蹄,買多唣,歡迎回港,返沙田。😂

    回覆刪除
  6. 今次回港玩幾内好好享受假期

    回覆刪除
  7. 8英磅的話~喺香港算好貴~~所以冇咁好SERVICE~

    回覆刪除
  8. 太早啦, 阿姐未訓醒呀, 哈哈!!!

    回覆刪除